Massemutten...?!

Katthelvetet (världens finaste), har varit hängig denna vecka.

I måndags märkte vi, eller snarare jag att han inte åt, låg stilla på samma ställe i ett helt dygn m.m..

Så i tisdags tog vi honom till veterinären. Vi satt där i 5 timmar bara för att få veta att dom ville behålla honom över natten. Bra skit! Välspenderad kväll =)

Fick hem honom igår, efter 2 nätter på "sjukan". Dom kunde inte ge honom en prognos, men, dom kunde utan problem ge oss en räkning på HELVETES 12.000 JÄVLA KRONOR!!! Helt jävla sjukt, man tycker att dom borde kunna ge en diagnos med den summan...

Tur att han är försäkrad så att det baaaraaa blev 3.000 kronor, han mår ju trots allt likadant idag som i måndags bara det att man är just den summan fattigare och absolut inte klokare.

Men vem skulle inte betala för detta?

Veckans låt - Drake (Ft Kanye West, Lil Wayne & Eminem) - Forever

Varför bryta en bra tradition? Fortsätter med veckans låt.

http://www.youtube.com/watch?v=-KS5re0zwcY


Och varför börja med inget mindre än den senaste låten från några av dom största inom den största musikgenren??

Out..


Lyssna bara.

Liksom, 4 tööönga rappers och den första kör en rad som "labels want my name beside the x, like Malcolm" så räcker det som förklaring och det är Drake som kör den raden, någon jag personligen aldrig hört talas om. Sen,,, SEN, kommer, Kanye West, Lil Wayne och MUDDERFACKIN' EMINEM. Förstår ni min poäng??

Nystart

För femtielfte gången ska jag nu försöka vara aktiv i min blogg. Hittade tillbaka till min gamla, struntar i dom "nya" efter lite resning härinne som absolut krävdes!