Magaluf (sammanfattning)

Resan ner var ett helvete. Mario tappade sina framtänder i havet första dagen. Jag hittade favorit matstället första dagen "Willows", en engelsk pub. Fick sitta med jeans på mig och vänta i 35 graders värme vid poolen för att vårat rum inte var städat när vi kom fram. Fan va varmt. Jag sprang i vattnet på natten på jakt efter sköldpaddor, "Den där sköldpaddsjägarn" är numera mitt smeknamn. Maten var äcklig på alla ställen förutom Willows, gissa vart jag åt flest ggr. Taxin in till Magaluf kostade 5? och taxin hem från Magaluf kostade 7?, helt rätt sätt att utnyttja fulla unga turister.
Första gången jag spydde var för att jag skratta för mycket, sjuka jävlar som stod och pissade på varandra vid poolen.
Andra gången jag spydde var pga en jävla kebab, som dock var jävligt god men min mage ville dock inte ha den.
Tredje gången jag spydde var av för mycket alkohol, jävla fri drinks kväll. Ångrar som fan att jag inte åkte slingshot, en fet jävla slangbella som gick upp typ 100 meter i luften, dock 25? per person. Jossan, varför bjöd du mig inte?
Jag längtade hem efter en vecka. Men jag fortsatte ha kul. Jag och Jens anförtrodde saker till varandra på fyllan som vanligt. Jag och Kenny började nästan slåss 2 ggr. Inget allvarligt dock, iaf inte för mig eftersom jag hade whoopat hans ass ;)
Helena hade den värsta hostan jag någonsin hört. Judit halkade i trappan och bröt typ ryggen. Moa var kittlig på flygplatsen.
Jensa fick 4 smällar av en dum jävla engelsman som jag hoppas gick på fel kille dagen efter och dog och redan nu brinner i helvetet. Mario är en 364 kilos tung blå neger (hans egna ord så bli inte sura på mig) och han e Bajare! Adele var hans flickvän. Hon är lika rädd för spöken som jag är. Reine är stammis på Oas. Oas var det näst bästa förkröket strax efter Blue moon. Casablanca var en bättre nattklubb än Grabbarna Grus. Den Glade Viking var bättre än Casablanca. Steven är typ handbollsproffs. Marius hans följeslagare. Deras granne va dum i huvvet och kom in och skrek "JAAA, EN TILL RÖDHÅRIG JÄVEL" första gången man ser människan, Jens har förövrigt aldrig skrattat så mycket i sitt liv som han gjorde då. Bjuder på den. Hade iofs inget val. Kenny vaknar på det roligaste sättet om man väcker honom med ett skrik. Jossan är min nya syrra. Dom hade sexlekar på Casablanca. Förnedrande. Jag slog ner en kille på toaletten, don't mess with a redhead! (Pappa och mamma, han slog först). Moa var vår fladdermus slayer. Helena sa alltid "haha jag ba" efter varje gång hon själv sagt något hon tyckte va roligt och så upprepade hon det. Klockrent. Hotellet vi bodde på var förövrigt säkert sämst i världen, usch. Jag kallade bartendern på Blue moon för "brorsan" första kvällen. Poliserna där kommer alla att brinna i helvetet. Engelsmän har ingen musiksmak. Jag och Jens kollade på golf i 4 timmar på Willows.
Nu orkar jag inte skriva mer. Kanske fortsätter imorgon. En sak är säker. Tillbaka dit ska jag. HA!


Kommentarer
Postat av: Anna

haha shit det var den snabbaste
"lång-sammanfattningen" (?) jag nånsin läst.
Aja, du verkade ha kul iaf =)

Postat av: K

My Point exactly! =)

2007-08-02 @ 16:08:54
Postat av: Anna

Gryym

2007-08-02 @ 20:40:42
URL: http://pippis.blogg.se
Postat av: Judit

Det var riktigt kul där nere trots allt även om saker blev som det var där nere då. Men alla minnen är desto ljusare och gladare!
"typ bröt ryggen" haha - nu i veckan ska jag till doktorn pga den ;/ Hoppas allt är bra med dig!

2007-09-23 @ 14:39:59
URL: http://elektron.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback